Total Pageviews

Tuesday 18 October 2011

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ή ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΥΟ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΑ ΕΞΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ :

Δύο ανεξάρτητα, όμορα και παράλληλα βιομηχανικά κτίρια, ως ενιαίο ακίνητο, κατασκευής από μπετόν, κατάλληλα για S/M ή και για αποθηκευτικούς χώρους, συνολικής επιφάνειας 7.800 μ2 , και με την δυνατότητα εκμετάλλευσης της σκεπής τους (επίσης κατασκευής από μπετόν) για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων, σε οικόπεδο ενιαίο συνολικής επιφάνειας 17.000 μ2, με πρόσοψη σε 3 οδούς, εντός της πόλης του Αιγίου Νομού Αχαϊας.

Α’ ΚΤΙΡΙΟ :
1.  Ανεξάρτητο, ισόγειο, βιομηχανικό κτίριο, συνολικής επιφάνειας 3.600 μ2 , κατασκευής από μπετόν, με προοπτική ενός ορόφου, μαζί με πλήρη σειρά τοποθετημένων μηχανημάτων για επενδύσεις καπλαμάδων σε επιφάνειες από κόντρα πλακέ,  μοριοσανίδες, MDF, πλακάζ, και με ηλεκτρολογική εγκατάσταση σε καλωδιώσεις και πίνακες, και με εγκαταστάσεις παραγωγής θερμικής ενέργειας, διαστάσεων κτιρίου (μήκος 120 μ., πλάτος 30 μ., ύψος 5 και 6 μ.),  σε οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 7.000μ2, με πρόσοψη επί δημοτικής οδού, μέσα στην πόλη του Αιγίου.
2. Αποθηκευτικός χώρος 850μ2, με επιχρίσματα εσωτερικά και εξωτερικά και δάπεδο από μπετόν.

B’ ΚΤΙΡΙΟ : Ανεξάρτητο, ισόγειο, βιομηχανικό κτίριο, συνολικής επιφάνειας 3.150 μ2 , κατασκευής από μπετον, με προοπτική ενός ορόφου, με πλήρη ηλεκτρολογική εγκατάσταση σε καλωδιώσεις και πίνακες,  διαστάσεων κτιρίου (μήκος 105 μ., πλάτος 30 μ., ύψος 6 μ.),  με επιχρίσματα εσωτερικά και εξωτερικά και δάπεδο από μωσαϊκό, σε οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 5.000μ2, με πρόσοψη επί κοινοτικής οδού, μέσα στην πόλη του Αιγίου.

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ :
Α.ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ :
Μηνιαίο μίσθωμα : 7.800μ2χ1,5 Ε = 11.700 Ευρώ
Διάρκεια μίσθωσης: 20 – 40 έτη, με ετήσια αύξηση μισθώματος όσο ο ετήσιος πληθωρισμός.
Εγγύηση : 2 μηνών ενοίκια.
Απαιτείται : Ασφάλεια κατά παντός κινδύνου, με δικαιούχο την εκμισθώτρια εταιρεία.
Ετήσια αύξηση στο ήδη καταβαλλόμενο μίσθωμα του προηγούμενου έτους: όσο ο ετήσιος πληθωρισμός.
Β.ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ :
Τιμή πώλησης ολόκληρου του συγκροτήματος: 2.200.000 Ευρώ σε μετρητά, με δυνατότητα ευκολίας έως 5 έτη και με ετήσιο σταθερό επιτόκιο 3,75 % ετησίως,  μέχρι την πλήρη εξόφληση του τιμήματος.
Παρακράτηση της κυριότητας έως την πλήρη εξόφληση του τιμήματος, σε περίπτωση πώλησης του ενιαίου ακινήτου.
Τα αναλογούντα συμβολαιογραφικά έξοδα και οι συναφείς παρακρατήσεις, βαρύνουν τον αγοραστή.
ΛΟΙΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : Τηλ. +30 6947064516 Email : pandoram@otenet.gr

No comments: